Hurry up

Oh my god, Allting är koas här hemma nu. Ska städa, packa, boka biljett till Stockholm, duscha.. Sedan dra till Borås för att fira nyår. Jag har inte den blekaste aning om vilken klänning jag ska ha idag. ÅNGEST!
PHU, Ha en underbar nyår allihop. Nu måste jag sätta fart.

Lycklig

Jag har de finaste vännerna, bästa familjen och en underbar pojkvän <3
What more can I wish for?
Ja, givetvis önskar jag mig prylar och sådant. Men på kärlek är jag rik & det älskar jag.
Hänt mycket på de senaste dagarna. Jag och min pojkvän har fått en lägenhet.
Åh, så skönt. En tvåa på Fria bad som vi får ha till jag har slutat skolan, minst.
Det är helt fantastiskt!
Den ligger ett stankast från havet och har sundsutsikt från balkongen.
Vi flyttar 1/2. Men förmodligen har vi tillgång lite tidigare..
Just nu känns allt kaos. Nu trängs vi i min lilla etta.
Det kommer mer och mer grejor in här hela tiden, från hans lägenhet.
Försöker ta ner lite efter varje besök i Borås.
Så efter denna helg kommer vi ha varsin bil med massa grejor med ner.
Samtidigt ska jag försöka städa lägenheten här och packa ner allt här.
Det är KOAS!
Men om någon vecka när alla är klart blir det skönt.
Jag är lycklig

Bakom kulisserna!

JAA jag jobbar på Snuset. Men det kommer alltid en följdfråga. Vad är snuset?
Såhär ser det ut på Snuset. Vita kläder, tofflor, blå mössa.
Vi sitter och packar snus. Just nu smaken Wintergreen.
Very intressting!!!
ÅH nu ska jag SOVA SOVA SOVA. Godnatt!

Work!

Hela jag luktar snus. Packar snus nu dagarna långa. Fyra dagar njuter jag av denna lukten och sliter på. Men det är cash! Jag jobbar iaf med en utav mina bästa vänner, så vi har de rätt chill.


Victorias secret fashion show!

Åh, så sjukt vackra brudar
Någongång ska jag vara med där
Dream Big, small dreams have no magic!
Så nu ska jag egoboosta och lägga upp några egopics.
Nu blir det 1 års hårdträning
I want to be an Angel
I say no more!
DON'T WISH IT WAS EASIER, WISH YOU WERE BETTER!

Mysdag

Igår blev det sängen som vann. Sängen VS Utgång vadet ;)
Det blev Glee Maraton hela natten. eller iaf till jag somnade.
Idag har varit en riktigt slappedag. Vi sov läääänge, sedan åt vi frukost till slutet av Harry Potter som gick på tv. Därefter gick vi ut på stan en runda och gick en promenad, köpte varsin chailatte på Espresso House, handlade mat och traskade hemåt. Sen mös vi framför Skönheten och Odjuret som gick på tv. Åh, så underbar den filmen är. Nu har vi precis ätit mat som min pojkvän lagade. Lyxigt värre. Nu ska jag kränga daddlar inlindade i bacon till efterrätt i väntan på Victorias secret show. Wooooooe, äntligen! Har längtat hela året. Så sjukt vackra modeller. Alla brudar vill vara som dem , alla killar vill vara med dem. Min pojkvän höll inte med men så är det, jag vill iaf vara en utav dem. One of my big dreams! Tänk de självförtroendet & egoboosten man hade fått utav att gå där med sin heta kropp och visa upp sig för hela världen. Jag kan se mig själv där på catwalken! Någongång.. ÅH jag dör så snygga dem är, där ligger jag i lä. Äh, skit i de nu ska jag kränga lite mer :P

25e mys..

Efter tre dagar julmat är jag nu supermätt och belåten och sugen på annat än julmat. Så ikväll blir det en liten runda på stan med mina kära vänner. Fick med mig min fina barndomsvän My från Glumslöv. Så nu sitter My, jag & Daniel hemma i soffan & dricker vin & kollar Glee Marathon. Därefter ska vi möta upp Stiffe, Tess & Wewwe för lite drinkar i stan. Sen vet man aldrig vart det bär av. Vad lockar mest? Sängen eller utgång ?

Julafton

GOD JUL ÖNSKAR MIG OCH MIN UNDERBARA POJKVÄN!

Bästa julklappen

Den julklapp jag är mest nöjd med är HIF halsduken till min pojkvän. Han har ju precis flyttat ner till mästarstaden Helsingborg från Borås & sitt dåvarande lag Elfsborg. Nu är han dock redo för att gå på HIF matcher. Visst ser han ut som HIFs nyförvärv? Super snygg, den klär honom perfekt :)


God Jul

God Jul mina fina vänner! Jag hade en jätte mysig lillejulafton med familj och släkt. paketleken var som vanligt lyckad och spännande. jag lyckades få fatt i en designstekpanna så cool, i guld. så de blir roligare att laga mat nu. min pojkvän fick ett vattenmunstycke som bytar färg om de är kallt eller varmt. Riktigt cool! idag är de julafton och vi fortsätter fira. Började morgonen med en julfrukost och tittade på Julkalendern. Har bara sett hälften av alla avsnitt med Gud vad bra den varit i år. Vi byta julklappar och jag fick. Zlatan Boken & en ny kamera av min älskling. Han är Världens bästa! Fick också presentkort av mamma & pappa på Ikea., super bra. Jag är helnöjd! Nu ska snart lillebror, hans flickvän & hundarna ge sig av, sorgligt! Men det blir nog en bra jul ändå med stora tjocka släkten. God Jul <3

Mys

Nu kommer de bli några mysdagar på raken. Har precis besökt mormor och hängt där med syskonen plus pojk och flickvän. Åh nu är julen igång. Hos mormor blev det massa julgodis, massa kakor, kaffe, julmust, popcorn, typ allt! Det var en väldigt trevlig kväll. Imorgon blir det väla för att shoppa de sista julklapparna, sedan ska det firas jul :)


Jullov

Åh, gud vad jag njuter. LEDIG!
Känns som det var år och dagar sedan de senast var. Ska börja jobba den 27e så nu njuter jag fem dagar med massa julmys. Ska träffa familj, släkt, vänner. Underbart!
Har bara gått och myst hela förmiddagen. Gick upp och åt frukost med min pojkvän. Därefter har jag tvättat, diskat och nu ska jag snart kila iväg och sola. Sen blir de julshopping med älskling innan vi beger oss hem till Glumslöv för middag med familjen. Lillebror, hans gravida fina flickvän och moppsarna kommer hem idag <3 Sen blir de hem på julfika och mys hos mormor. Gud det är sådana här dagar jag älskar!
Har som sagt Jullov, avslutade i skolan med två tentor igår. Först en muntlig grupptenta där jag och mina två classmates öppnat ett hotell i New York. Vi skulle använda oss av alla verktyg vi fått lära oss i kursen. Vår idé var 2SEASUN HOTEL. Ett säsongsbetonat hotell med sommar och vinter. Jäkligt coolt blev det. Här är två bilder nedan om hur vår bar/lounge hade sett ut. Så den tentan var jag nöjd med. Den andra skriftliga handlade om Marknadskommunikation som vi läst. Hum, jag är stennöjd om jag är godkänd!
Men nu ska jag försöka släppa tentorna och njuta av min ledighet...

Back in school

Första dagen i skolan efter Lian. Det var inte precis någon mjukstart, men det hade jag visserligen inte räknat med heller. Jisses vilket tempo. Tenta x2 på onsdag. Vi fick vårt muntliga "case" idag som vi filade på hela eftermiddagen. Det blev riktigt bra för så kort tid, så nu är det bara att köra gärnet på onsdag. Därefter har vi vår skriftliga tenta. Woohooo I'm gonna die. But what to do? Får plugga så in i bomben imorgon. Ser fram emot onsdag och träffa klassen igen. Det var så längesedan nu, de var kul att se alla igen. Sjukt att vi redan gått en termin tillsammans och bara har tre kvar. Vad händer med tiden? Jag får ofta påminna mig själv att jag lever min dröm just nu. Jag älskar skolan och livet som det är nu. Det är viktigt att komma ihåg det under all press..
På tal om mycket annat som händer i livet. Min pojkvän har flyttat in i min lilla etta nu. Ikväll har jag försökt göra plats till honom i de få garderoberna som finns. Jag är förvånad hur väldigt bra det gått. De enda jag var missnöjd med som inte fick någon riktig bra plats var mina finaste underbaraste skor. De som jag vägrar låtas trängas längst ner i garderoben eller i någon flyttlåda med sjuttio andra par skor. Så jag hittade en egen spott till dem. Haha, vad tycks?
Daniel var inte helnöjd och vägrar mig låta ha det så i vår kommande lägenhet. Jaja, vi ska på två lägenhetsvisningar imorgon. Hoppas någon passar oss. För ska vi bo så här länge till kommer vi förmodligen klättra på väggarna bägge två. Äh, nu överdriver jag. Vi har det faktiskt väldigt mysigt!

Laddar

Jag har varit så frustrerad i 22 timmar. Igår när jag kom hem satte jag in min iphone i min macbook. Så skulle jag uppdatera telefonen. Men den bara dog. Så jag hr inte haft internet eller mobil i 22 timmar. Ångest! Gud vad beroende jag är alltså. Det kändes som hela livet bara försvann. Ingen mat hade jag heller hemma vilket gjorde mig ännu mer irriterad. Nu är jag dock med på banan igen. Sitter hemma hos min underbara familj, har fått mat i magen och mina problem är lösta. Nu laddar jag inför konsert med kören. Vi har samling om en halvtimme. Ska göra två julkonserter här i Glumslöv ikväll. Ska bli så mysigt och det kommer bli så bra.
Imorgon är det skola igen. Känns mega konstigt. Men det ska bli så roligt att träffa alla igen.
Ha en trevlig kväll!

I´m back

Dålig uppdatering i veckan. Men nu är sista veckan på praktiken är gjord. Det har gått otroligt fort. Jag har haft fyra väldigt givande veckor på Gothia Cup. Jag ska tillbaka den 4 januari för att hjälpa till att jobba på innebandyturneringen. Då ska jag ha lite olika uppgifter. Allt från att hjälpa till på öppningscermoni på Scandinavium till att sitta i informationen på Valhalla och sista dagen hålla i finalerna  som går i Lisebergshallen.
Nu är det MASSIVE plugg som gäller. I´ve got a little bit Panic!
Kolla en den snygga granen jag klädde på Gothia. Jag har varit en alltiallo där faktiskt. Men jag älskar julen, så allt som hade med den att göra tog jag på mig. Vi hade en glöggkväll för projektledarna som gick väldigt bra. Då fick jag och en kollega köpa in alla grejor som behövdes. Dessutom fick jag packa 35 julklappar till dem. De blev himla bra. Innehållet bestod av årets glögg, en fin ljuslykta/skål som var fylld med praliner och cellofan runt, en lite finare exklusiv chokladkartong, en påse bilar och en Amaryllisblomma. Jag fick själv en sådan paketpåse av min handledare dagen efter. Wow en julklapp till mig, så gulligt Undrar vad som är i?
Jag är supernöjd med praktiken och det ska bli kul att komma tilllbaka efter nyår.
Äh, MÅSTE verklgen ta tag i studierna nu. Ångest!

Tredje advent

Sitter här och myser med älskling. Mycket som har hänt dessa dagarna. Imorgon flyttar Daniel ner till Skåne och ska bo i min lägenhet medan jag är kvar här och ska bo i hans lägenhet. Det är så sjukt roligt, men så konstigt. Han har fått jobb i Helsingborg med väldigt kort varsel. Fick reda på det i torsdags och börjar imorgon på måndag. Galet.. Hallå sambolivet här kommer vi. Så nu letar vi lägenhet för fullt. Vi kan inte bo i min lilla etta.
Äh, vi får kämpa på dessa veckorna och hoppas på att allt löser sig fort. Har
massa annat i huvudet, med praktiken på Gothia Cup. Där jag har en vecka kvar och vill avsluta på bästa sätt och känna mig redo inför innebandycupen efter nyår då jag ska komma tillbaka och hjälpa till och jobba. Dessutom har jag mycket skolarbete som spökar. En tenta snart, som jag borde börjat plugga på för längesedan. Sen mitt arbete som har deadline på fredagkväll. Wioooo, jag har att göra i veckan.. Go go go Emma Lang! Nä, nu klagar min pojkvän på att jag är osocial. Så nu blir det filmkväll.


Våga

Han är så vis den där Gandhi. Min största svaghet är att jag bryr mig för mycket om vad andra tycker om mig. Jag är väldigt stark som person men jag gillar inte att göra fel eller vara osäker. Jag bryr mig för mycket om vad som är rätt eller fel. Sedan blir jag svag och feg. Mitt mål är att våga mer. När det gäller det mesta. Min rädsla har satt stopp för mig så många gånger. Vågar jag inte, utvecklas jag inte.
Jag förstår inte varför jag bryr mig så mycket? Jag vill vara en god människa och alla till freds. Men jag måste släppa den tanken. Förmodligen älskar inte alla mig. Men det får jag leva med, för jag vet samtidigt att tar jag inga risker så kommer jag ingenstans här i livet.
Så nu ska jag Emma Lang, stå upp för mig själv mycket mer. Våga vara ärlig mot mig själv och andra, våga ta konflikter, och våga stå upp för mig själv i situationer där jag behöver det.
Jag vet som sagt att jag är stark som person och det är ingen och inget som kommer krossa mig. För i slutendan handlar det oftast inte om hur att göra rätt eller fel, det handlar om att göra det. Det handlar inte heller om hur många gånger jag blir slagen till botten. Det handlar om hur många gånger jag reser mig upp igen och kämpar vidare.
Love Life, Be brave!

Jul på Liseberg

Ikväll har jag och min Joja varit två blöta råttor som traskat runt i regnet på Liseberg. Men lika glada var vi för det, det är så mysigt med alla ljusen och julstämningen smyger sig på en så härligt. Handlade lite hemlisar och drack lite glögg. Nu sitter vi hemma hos henne och värmer oss med varsin kopp te. Det blir sovis här tonight..


Lurad

Jag som trodde snön hade försvunnit. Den var helt borta i Göteborg när jag slutade praktiken idag. Men när jag kom hem till Borås snöade här och det var så mysigt. Gick och köpte mig en chailatte och strosade i lugn takt hemåt och njöt av vintervädret. Höll dessutom på att knalla rakt in i två guldpojkar. Christoffer Andersson och Mattias Lindström från HIF. What? Amen hallå, vad gör ni här grabbar? Haha, så skumt. Här är några fina vinterbilder från promenaden hem ikväll.
image description

Hej vinter

Vaknade av att min pojkvän berättade att det var snö ute. Då hoppade jag ur sängen och traskade glatt ner till centralen. Snö är så mysigt och vackert och sprakar så härligt under tassarna när man går. Kom dock lite sent till praktiken för så fort de kommer lite snö på gatorna blir det kaos och förseningar i trafiken.
Dagen på Gothia har varit väldigt hektisk och jag har haft mycket att göra hela tiden. Nu slutade jag och när jag kommit utanför dörren hade snön försvunnit. Hello snow, where are you? Come Back!
Såhär såg det ut på fotbollsplanen innan idag:


Måndag!

Helgen var helt fantastisk och intensiv med idol, event, fest, kör och mys hos familjen! Har hunnit med sjukt mycket och festen för min storebror och hans sambo var så nice. Vi blev bjudna på Tupp.. Den var magiskt god.
Måndag idag, startade dagen med att kolla igenom alla julkalender avsnitt på bussen till Göteborg. Den är faktiskt rätt
bra tycker jag.
Dagen har gått rätt fort. Två möten, promenad med kollegorna på lunchen och mycket planering och jobb nu inför den kommande innebandycupen. Jag och en kollega har varit och rotat fram material från ett utav Gothias alla lager.
Nu är jag påväg hem, älskar Göteborgs upplysta gator. Liseberg ser mysigt ut. Ska försöka komma dit i veckan. Nu ikväll blir det powerwalk med världens bästa kille :)


Event

Idag har jag varit på världens bästa event. Så peppad, laddad och exalterad. Snälla låt mig behålla denna underbara känsla och göra något stort av detta. Världens bästa företag som erbjuder världens bästa möjlighet. Skulle du vilja ha bättre hälsa, bättre ekonomi eller mer tid över? Alla människor vill ha något utav detta. Jag är involverad i ett av världens bästa företag. Tänk att få hjälpa andra att uppnå sina drömmar. Det är fantastiskt. Mitt nya mål nu är att ta vara på den här chansen och möjligheten så mycket bättre än vad jag hitintills gjort. Handlingsplan here I come. Nu köööööör jag. Tack för en grym dag team :)


Idol

Är med älskling på idol i Göteborg! :) Gratis biljetter från min praktikplats. Tack Gothia cup. Ska bli en awesome!


Möte intersport

Nu är jag påväg till ett möte med Intersport. Ska möta upp Maria som jobbar på Gothia Cup. Så ska vi väl se hur dem kommer hjälpa oss inför den kommande innebandy turneringen, med
lite funktionärskläder, västar osv.. Spännande!


RSS 2.0